Vores mission

Vi er et digitalt bureau, som vil skabe resultater for kunderne. Ved at samarbejde med os vil kunden forbedre markedspositionen.

Vores værdisæt

  • Vi leverer høj faglig kvalitet.
  • Vi er altid til at få fat på.
  • Vi giver aldrig op.
  • Vi sætter kunden i centrum.
  • Vi er ét team.

Vores erfaring

Webudvikling - 12 år
Online markedsføring - 8 år
Webdesign - 5 år

års erfaring

opgaver afsluttet

% glade kunder

% deadlines overholdt

Hvorfor vælge os

12 års erfaring på markedet

Vi har samlet et fantastisk team af kompetente medarbejdere. Fælles for os allesammen er, at vi har masser af erfaring med i bagagen. Som kunde hos sektor97 er du sikret høj faglig kvalitet, til en lukrativ pris.

Vi nørder med opgaverne

Vi elsker vores arbejde, da det også er vores hobby. Derfor kan du være helt sikker på, at vi nørder med tingene – ofte i længere tid end du har betalt for.

Vi er passioneret omkring vores arbejde, og vi er ikke bange for at sige, at passion gør os bedre end de fleste. Denne passion kan du som kunde forvente ved et samarbejde.

Glade kunder

Det er umuligt at undgå utilfredse kunder. Heldigvis sker det meget sjældent. Vi kan stolt fortælle, at 95% af vores kunder har været tilfredse med vores løsninger.

De gange vi har haft utilfredse kunder, har vi arbejdet – uden beregning – indtil kunden var tilfreds med resultatet.

Gennemtænkte løsninger

Når vi begynder på en opgave, er det vigtigt for os, at kunden er tryg. Vi sørger derfor altid for at inddrage kunden så meget som muligt. På den måde er vi sikre på, at løsningen opfylder kundens behov. Det er altså både til gavn for os og for kunden.

24/7 kundeservice

Modsat andre bureauer lægger vi stor vægt på, at kunden kan få hjælp, når der er brug for den. – Uanset om det er en sen lørdag aften, eller en helligdag.

Vi svarer i gennemsnit vores e-mails inden for 1 time.